Profesionalni Grumer - Diploma Program

The Grooming Code

  Enroll in Course

PROGRAM ZA OBUKU PROFESIONALNIH GRUMERA

THE GROOMING CODE


The Grooming Code, revolucionarni, profesionalni program, nastao je nakon dugogodišnjeg, posvećenog rada, majstora gruminga Saše Riess, kao kruna njegove dvadesetpet godina duge karijere kao majstora umetnosti, mentora i motivacionog predavača svetske profesionalne gruming scene.

Program je osmišljen tako, da ne samo da će kod studenta razviti pun potencijal, već će i uvećati i otkriti skrivene sposobnost potrebne za dostizanje potpune profesionalne slobode.

The Grooming Code, interaktivni program osnovnih studija, osmišljen je tako da dobijate jasne i precizne alate i znanja za razumevanje, primenu i razvoj vaše profesionalne karijere vrhunskog grumera.

ISTORIJAT

Od svog inicijalnog nastanka programa, već davne 2002 godine pa sve do sada The Grooming Code, na svetskom tržištu, postao je vodeći program za profesionalni rast i razvoj pojedinca, ne samo na poslovnom već i na polju ličnog rasta i razvoja.

Nakon ogromnog svetskog uspeha programa Passionate Poodle Course, Saša Riess predstavlja The Grooming Code kao novu formu edukacije, kako bi budućim studentima omogućio da efikasno i na najbolji način nauče i razumeju gruming profesiju, omogućavajući im da efikasno implementiraju nove veštine i znanja u svoj život profesionalnog grumera.


Program u svojoj formi, predstavlja revolucionarni pristup edukaciji budućih profesionalnih grumera, koji razbija paradigme usvojene kao standard struke na svetskom nivou. Konzervativni programi ne dozvoljavaju razvoj studenata kao pojedinca. The Grooming Code je personalizovan svakom studentu i u direknoj vezi je sa njegovim ciljem školovanja i očekivanjima od gruminga kao struke. Na ovaj način studije predstavlja konstantno istraživanje studenta kroz razumevanje povezanosti nastavnog sadržaja i postavljenog cilja.

Kroz programe osnovnih studija, naprednog koučinga, mentorskog rada,kao i master studija, studenti dobijaju svo potrebno znanje i veštine za samostalanu profesionalnu karijeru grumera.

PREGLED KLJUČNIH KOMPONENTI

Program osnovnih studija traje 43 nedelje, u kom kroz teoretski i praktični rad studenti razvijaju sve svoje već prisutne, prilikom upisa, prepoznate resurse potrebne za najbolju verziju sebe u svetu profesionalnog gruminga.

Integracijom znanja, alata, uz stalni mentorski rad kao i program ličnog koučing programa The Grooming Code svim studentima omogućava razumevanje naučenih koncepata i sprovođenje istih u delo, kako bi ispunili svoj cilj profesije grumera.

Program je tako koncipiran da kroz direktne prenose online seminara, predavanja i prezentacija na nedeljnom nivou, bonus koučing sesije, grupne mastermind vođene vežbe, kao i ekskluzivne tele- konferencije gostujućih, stranih predavača, studenti mogu posvećeno i sa ljubavlju pristupiti razvoju svog cilja.

Kao student postajete član Studentskog Kluba što će vam omogućiti pristup nedeljnim bilten novostima, video snimcima i internet prenosima seminara i specijalizovanih predavanja koje Saša Riess drži po svetu, kao i Web sajtu prilagođenom za mobilne uredjaju, a sve u cilju Vašeg najboljeg razvoja, samostalnog grumera profesionalca na putu ka State of The Art Gruming veštinama i konačnoj profesionalnoj slobodi vašeg ličnog kreativnog bića.


The Grooming Code internet seminar i prezentacije uživo:

Uvodne lekcije su dostupne svim članovima preko veb sajta i možete ih gledati kada Vama to odgovara.

Internet seminari sa koučingom uživo se održavaju na nedeljnom nivou u toku naredne 43 nedelje.

Pored internet seminara sa Sašom Riess, dobićete pozivnicu da učestvujete na Q&A sesiji Otvorenog foruma. Ona se obično održava jednom mesečno, kada ćete biti pozvani da pošaljete svoja pitanja, a Saša će Vam pružiti laserski precizan koučing u vezi Vaših ciljeva, materijala na kursu ili teme po Vašem izboru. Takođe ćete sa vremena na vreme moći da uživate u bonus lekcijama posebno odabranih gostujućih predavača – izuzetno poštovanih grumera, uzgajivača, hendlera i eksperata.

Saša Riess i njegov lično podučavan koučing tim će Vam pružiti posvećenu podršku kroz ovaj program.

On traži od Vas potpunu posvećenost kako biste mu se pridružili na koučing internet seminarima i kako biste u potpunosti učestvovali u svakom aspektu ovog programa dok se budete kretali ka svojim ciljevima i implementirali obrazovni materijal u svoj profesionalni život.

Svi studenti, bez obzira na nivo prethodnog znanja (master, srednji ili početnički nivo) su obavezni da pohađaju jedan po jedan modul, po redosledu po kojem počinju.

Možete odabrati da započnete obuku na bilo koji datum početka časova za modul koji želite da upišete, imajući u vidu, da se svi prethodni moduli moraju pohađati i završiti pre toga.

ŠKOLARINA

Cena školovanja na programu Osnovnih studija Akademije, smera Profesionalni Grumer, iznosi 2400 USD i ona može biti uplaćena na sledeće načine

Uplata školarine: školarina se plaća posebno za teorijske studije i za praktičnu nastavu
Cena za teorijske studije iznosi 1860e ( za plaćanje u celosti imate popust od 10%, na rate je 500e upisnina i ostatak na 10 jednakih mesečnih rata od po 136e do 5. mesecu.)
Cena za praktičnu nastavu 450-600e ( 4 nedelje ) zavisi od salona koji odaberete ( placanje u celosti pred početak praktične nastave)

Za više informacija pozovite info centar Akademije i Studentsku službu na brojeve:

+381 69 626 900

ili na email: [email protected]

UPIS

Proces selekcije kandidata za upis na Akademiju je osmišljen tako, da svaki kandidat prolazi četiri kruga selekcije:

  1. Svaki kandidat da bi se prijavio popunjava formu “Želim da se prijavim”- kliknite na link
  2. Prijavu pregleda tročlana komisija, samo odabrani kandidati biće pozvani na razgovor
  3. Individualni razgovor se obavlja u prostorijama Akademije u Beogradu, a nakon razgovora sa stručnim timom, tročlana komisija odlučuje da li je kandidat ispunio kriterijume za školovanje na Akademiji.
  4. Proces selekcije kandidata vrši se na osnovu pokazanih ličnih i profesionalnih sposobnosti kroz prijemni upitnik i individualni razgovor. Ukoliko je kandidat stekao potrebne uslove za sticanje zvanja studenta Gruming Akademije, biće pozvan u prostorije škole radi potpisivanja dokumenata potrebnih za školovanje.

Dobrodošli


Course Curriculum


  Opšta anatomija i savršena građa pasa
Available in days
days after you enroll

Your Instructor


Sasha Riess
Sasha Riess

Get started now!