- KLJUČ USPEHA-

Jedinstveni program Napoleona Hila

NAPOLEON HIL

-KLJUČ USPEHA-


Napoleon Hil je preko 25 godina istraživao uspešne ljude, njihove navike, rutinu života i uslove pod kojima su, bez imalo novca, sa veoma malo ili ni malo obrazovanja, uspevali da naprave uspeh, kojim su pomerali granice realnog života.


Rezultate tih istraživanja pretočio je u program "Zakon uspeha" i nešto kasnije u knjigu "Misli i obogati se". Tu otkriva 13 principa i osobina neophodnih za uspešan i ispunjen život.

" Linija koja razdvaja uspeh od neuspeha, toliko je tanka, da se teško može reći gde jedno počinje a drugo završava", kaze Napoleon Hill u svojim predavanjima.

Od kako sam, pre 15 godina, prvi put otkrio rad Napoleona Hila, čitajući knjige, učeći od mentora koji tumače Hilovo delo, nisam prestao da se fasciniram njegovom filozofijom i jednostavnošću. Implementirao sam osnove njegovog učenja u rad sa svojim studentima na Akademiji gruminga.


Prateći znakove pored svog puta, pre nešto više od mesec dana, naišao sam "slučajno" na zaboravljeni program, koji je objavila Fondacija Napoleona Hila - "Ključ uspeha" koji datira iz 1945. godine, kojim Hil lično obučava prvu generaciju učitelja ove fantastične filozofije.

Ovo nije moje tumačenje Napoleonove filozofije, ovo je moje učenje i moj put kroz program. Pratim njegova uputstva, od kojih sam neka sada čuo prvi put. Ovaj program je za mene velika inspiracija i želim svoje putovanje da podelim sa vama.

U godini koja je na pragu nove decenje 21. veka želim svima blagostanje i uspeh.

Program počinje u ponedeljak 16.12.2019. u 18h.

Potpuno online

Nedeljne MasterMind grupe

Potpuno besplatno.


Dobrodošli.
Your Instructor


Sasha Riess
Sasha Riess

Course CurriculumGet started now!